Fotoframe

Een foto-gift van Pretty Picture wordt altijd met veel enthousiasme ontvangen en aandachtig bekeken. Fotoframes lenen zich daarom uitstekend voor effectieve 1-op-1-communicatie met uw doelgroep. Uw (commerciële) boodschap wordt zeker gelezen!


Elke direct-klaar-foto van Pretty Picture wordt voorzien van een representatief, full colour fotoframe en ter plaatse overhandigd aan uw gasten als aandenken aan het evenement. Bij een boeking zijn standaard fotoframes inbegrepen. Het ontwerp verschilt per act. Bij de verschillende foto-acts op deze website zijn de bijbehorende standaard fotoframes afgebeeld.


Maatwerk


Met beperkt of volledig maatwerk kunt het ontwerp van het fotoframe desgewenst door Pretty Picture mooi laten aansluiten bij uw evenement of brand. Beperkt maatwerk houdt in dat Pretty Picture een door u aangeleverde korte zin, in een lettertype naar keuze, onder de foto op de voorzijde van het standaard fotoframe plaatst en uw logo op de achterzijde. Volledig maatwerk betekent dat het ontwerp volledig aan uw wensen wordt aangepast. Het is ook mogelijk zelf een compleet ontwerp bij Pretty Picture aan te leveren dat aan onze technische specificaties voldoet.


Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van volledig maatwerk op fotoframes.

mobiele acts met een twist.

info

Neem voor meer info

contact op met:


PaSSaR Performing Arts

+31 6 551 733 27

info@passar.eu