Over ons

Pretty Picture is een unieke verzameling mobiele acts. Elke act van Pretty Picture heeft tot doel uw gasten te verrassen met mooi, mobiel en interactief entertainment.


De mobiele acts van Pretty Picture worden ontwikkeld door Studio Do, bureau voor 2- en 3-dimensionale vormgeving in Den Haag. Studio Do werd in 1997 opgericht door veelzijdig ontwerpster Dodo van Aarem en voert projecten uit in opdracht van het bedrijfsleven, culturele organisaties en particulieren.


Tussen 1997 en 2005 was Studio Do voornamelijk actief op het gebied van grafische vormgeving, relatiegeschenken op maat en tentoonstellingsvormgeving voor onder meer: Het Nederlands Spoorwegmuseum, Pinkroccade, Haags Historisch Museum, Filmhuis Den Haag, Studio Dumbar, Gemeente Den Haag, Museum Meermanno, Brand Consultancy, Letterkundig Museum en de Internationale Affiche Galerij.


In 2005 realiseerde Studio Do de beeldende voorstelling 'Irene de Sirene' voor het reizende theaterfestival 'De Parade'. Sinds 2007 ontwikkelt Studio Do theatrale acts onder de noemer Pretty Picture. Dat jaar ging de eerste foto-act 'Pretty Smile' in première en in 2008 ontwikkelde Studio Do de eerste foto-act op maat voor het Rotterdams Uitburo. In 2018 ontstond de eerste mobiele act met een spel-element. Vanaf dat moment ontwikkelt Studio Do afwisselend foto-acts en game-acts.

De mobiele acts van Pretty Picture zijn te zien op bedrijfsevenementen festivals, beurzen, openingen en allerlei andere commerciële en culturele evenementen.


Voor de uitvoering van de kostuums, rekwisieten en accessoires werkt Studio Do regelmatig samen met professionele acteurs, kostumières, fotografen, technici, timmerlieden en drukkers.

info

Neem voor meer info

over beschikbaarheid

en prijzen contact op:


06 181 476 09

E info@pretty-picture.nl

mobiele acts met een twist.