Pretty Emoji fotoalbum  > klik op foto voor vergroting

Pretty Emoji

Met de foto-act Pretty Emoji ‘like’ je elkaar ‘live’ en ontstaat er weer écht contact.


Communiceren uw gasten graag via social media, maar wilt u ze op ludieke wijze weer eens ‘off-line’ met elkaar in contact brengen? Dan is Pretty Emoji de perfecte foto-act voor uw event!


In dit ludieke kostuum begeeft Pretty Emoji zich tussen het publiek. Speels vraagt zij kleine groepjes gasten elkaar te 'liken' met de emoji-bordjes op de rijdende sokkel. Afhankelijk van hun onderlinge relatie kunnen uw gasten elkaar zo lief, zo gek, zo beleefd of zo ondeugend ‘liken’ als ze zelf willen. Samen kiezen ze de combinatie van emoji die het beste bij hun idee past en poseren daarmee voor de direct-klaar-camera van Pretty Emoji.

Voor een optimale foto en sfeer worden uw gasten met veel humor en persoonlijke aandacht geregisseerd door Pretty Emoji. Dit werkt niet alleen aanstekelijk voor de deelnemers, maar ook voor de omstanders die dit komische tafereel aanschouwen.


De foto’s worden ter plekke voorzien van een full colour fotoframe met daarop desgewenst uw (commerciële) boodschap of logo en als bijzonder aandenken aan uw evenement aan de geportretteerden overhandigd. > lees verder over fotoframes


Het is ook mogelijk om uw gasten met de emoji te laten reageren op een product, stelling of thema dat aansluit bij uw event.


game-act

Pretty Emoji kan ook als game-act worden geboekt! > lees verder 

info

Neem voor meer info

over beschikbaarheid

en prijzen contact op:


06 181 476 09

info@pretty-picture.nl

mobiele acts met een twist.

foto-acts