Pretty Emoji

De mobiele game-act Pretty Emoji vermaakt uw gasten met een onverwacht spannende combinatie van bingo en gokken. 


Speels nodigt Pretty Emoji uw gasten uit voor een potje Emoji-bingo: een kort, levendig en prettig illegaal ;-) gokspel, waarbij twee kleine teams tegen elkaar strijden en emoji een allesbepalende rol spelen. De emoties kunnen hoog oplopen bij Pretty Emoji, maar het blijft altijd gezellig!


Het spel is gebaseerd op bingo, maar om het spannend te maken gokt elk team elke spelronde of er een blije of minder blije emoji uit de bingomolen gaat rollen. Hiermee kunnen extra punten worden verdiend en is het mogelijk de score van de tegenstander te  beïnvloeden! En dan is er ook nog de joker-emoji, die het spel een verrassende, onomkeerbare wending kan geven, die alles op z’n kop zet.


Voor aanvang van het spel legt Pretty Emoji natuurlijk eerst de eenvoudige spelregels uit aan de deelnemers. Vervolgens ziet Pretty Emoji met veel humor toe op een eerlijk en vooral heerlijk speels verloop van het spel. Op het verrijdbare speelbord met bingomolen houdt zij met gele pionnen de score van beide teams goed bij.


De winnaar wordt natuurlijk hartelijk gefeliciteerd. Maar het accent ligt bij Pretty Emoji altijd op het plezier in het spelen van het spel  en het onderlinge contact tussen de deelnemers. Na afloop ontvangt daarom iedereen een toepasselijke lekkernij. In overleg kunt u zelf prijzen toevoegen waardoor er nóg meer op het spel staat.


aantal deelnemers per spel: 1 - 6 personen

thema: emoji, social media, communicatie, emoties, digitale wereld, bingo


foto-act

Pretty Emoji kan ook als foto-act worden geboekt. > lees verder

info

Neem voor meer info

over beschikbaarheid

en prijzen contact op:


06 181 476 09

E info@pretty-picture.nl

Pretty Emoji fotoalbum  > klik op foto voor vergroting

game-acts

mobiele acts met een twist.