Pretty Roulette

Pretty Roulette vermaakt uw gasten met een hartverwarmende variant op het roulettespel.


Deze mooie hartendame, met hart voor elk hart, vermaakt uw gasten met Harten-roulette: een kort, leuk en spannend spel, waarbij twee kleine teams met behulp van een rouletteschijf zoveel mogelijk rode harten moeten verzamelen. Maar een hart win je niet zomaar! Sterker nog, je kunt ook onbedoeld de tegenpartij aan een hart helpen!  Een prachtig, hartverwarmend gebaar naar elkaar, niet waar…?! Wie de meeste harten verzamelt, wint.


Voor aanvang van het spel legt Pretty Roulette natuurlijk eerst de eenvoudige spelregels uit aan de deelnemers. Terwijl uw gasten zelf om de beurt aan de rouletteschijf draaien,  ziet Pretty Roulette met veel humor toe op een eerlijk en vooral heerlijk speels verloop van het spel. Op het telraam van het verrijdbare en verlichte(!) roulette-tafeltje houdt zij met rode hartjes de score van beide teams goed bij.


De winnaar wordt natuurlijk hartelijk gefeliciteerd. Maar het accent ligt bij Pretty Roulette altijd op het plezier in het spelen van het spel  en het onderlinge contact tussen de deelnemers. Na afloop ontvangt daarom iedereen een toepasselijke lekkernij, recht uit het hart! In overleg kunt u zelf prijzen toevoegen, zodat er nog meer op het spel staat.


aantal deelnemers per spel: 1 - 6 personen

thema:  casino, kaartspelen, liefde/vriendschap, gezondheid, Alice in Wonderland

Pretty Roulette fotoalbum  > klik op foto voor vergroting

game-acts

mobiele acts met een twist.

info

Neem voor meer info

contact op met:


PaSSaR Performing Arts

+31 6 551 733 27

info@passar.eu